Főoldal » Ezüst ügyfélkártya » Szerviz szolgáltatás

Szerviz szolgáltatás

Szerviz szolgáltatás

Ügyfélszolgálat, vagyis egy életre szóló szerviz-szolgáltatás.

  • Évente  két alkalommal, kérés nélkül is személyesen felkeressük ügyfeleinket az általunk gondozott szerződésekkel kapcsolatban. Ilyenkor tájékoztatjuk ügyfeleinket az elmúlt időszak /félév/ őket érintő történéseiről, ha szükséges, az igényekhez igazítjuk a szerződéseket, valamint elvégezzük az adminisztrációs feladatokat is.
  • Ezen szolgáltatásunk azért olyan fontos, mert ügyfeleink nagy része első találkozásunkkor elpanaszolta, hogy az annak idején létrejött korábbi szerződéseivel senki sem törődött  és ebből súlyos anyagi károk származtak.

Lássunk egy példát!

Szereti Ön az autóját?
Ha igen, akkor rendszeresen szervizelteti, elviszi a márkaszervizbe, vagy megbízható szerelőhöz jár vele. Egyszóval gondoskodik róla, hogy a jármű mindig jó kezekben, megfelelő gondoskodást kapjon.

Miért is teszi ezt?
Mert tudja, hogy hosszú távon ez a kifizetődő módszer, autója akkor nyújtja Önnek a legtöbbet,
ha ön is törődik vele.
Nos,mi ugyanezt tesszük az Ön szerződéseivel.
Tudta-e, hogy hosszú távon akár milliós nagyságrendű veszteség érheti, ha szerződéseit nem gondozzák megfelelően, ha senki nem foglalkozik ezekkel?

Mi nem válogatunk régi szerződései között, ahol szükséges, valamennyit „gatyába rázzuk”, hogy Önnek a lehető legtöbb hasznot, elégedettséget hozzanak.

KÁRTYAIGÉNYLÉS /Díjtalan/:

Hagyja meg nevét, telefonszámát! Visszahívjuk!

  • Szeretném megkapni a VIP értesítéseket: